søndag 9. januar 2011

Jobbintervju

Hvordan skal man kle seg før et jobbintervju?

Her kan du lese hva de som jobber med rekruttering mener om saken.


Kommenter artikkelen, og si hva du mener om saken.

4 kommentarer:

  1. Jeg syns det var en grei artikkel. Egentlig syns jeg at vi selv skal få velge hva vi skal gå i, men viss det gir deg større sjanse for å få jobben du søker, bør du jo nesten høre på disse rådene!

    JK

    SvarSlett
  2. Sånne artikla finns dæ veldig mange av, bære å sjekke kvinneguiden.no! :P
    Men jo, høres jo faktisk ganske lurt ut.

    SvarSlett
  3. Ikke ha på dongeri, bruk briller, bruk høye sko, bruk lave sko, ikke glem å smink deg, ikke bruk for mye sminke, husk å sette opp håret i en enkel hestehale, ikke ha skjeggstubber, ha mintpastill i munnen før du går inn, ikke bruk for sterk leppestift, ha små øredobber på deg som ikke henger, ikke bruk vide klær, ikke bruk for trange klær, ikke vis kløft, ikke smil for mye, ikke smil for lite.

    Listene slutter ALDRI. Jeg har studert utallige artikler om hvordan du skal kle deg og te deg på jobbintervju, og jeg har kommet frem til en enkel ting: VÆR DEG SELV.
    Dersom det ikke er bra nok, er du desverre ikke den rette personen til jobben. Vi kan ikke ha en jobb der vi spiller skuespill hvert eneste sekund for å prøve å fremstille oss bedre enn vi er..

    Skal selv på de første intervjuene i februar, og jeg tror det man sier har tusen ganger større betydning enn hvilket stoff det er på klærne man bruker.

    (Unntak: Man skal selvsagt ikke se ut som en slask heller, men jeg tror mange tenker for mye på hva de har på seg på intervjuet i stedenfor å fokusere på det som er viktigest.)

    SvarSlett
  4. Kle deg komfortabelt, men fint seie eg ;)
    Du ska kje komma heilt ukomfortabel på jobbintervju hellår... Heilt grei artikkel, men litt for overdreven nåken plassar.. Som. f. eks at du ikje tar jobben seriøst når du går i dongeri å sånt..

    E.A.G

    SvarSlett